Deze kerst wordt er één om niet snel te vergeten! We kunnen weer bij elkaar op bezoek, maar dat geldt niet voor iedereen. Er is ook gemis, verdriet en eenzaamheid.
Misschien heeft u de boom thuis al gezet en heeft u zin om de Kerst met familie en vrienden te gaan vieren om samen te delen in dromen en wensen, verbondenheid en blijheid.

Die kerstgedachten willen we als jeugd van de Antonius kerk ook graag uitstralen naar u in de Hoef en naar toevallige wandelende of fietsende voorbijgangers. Daarom staat  bij de kerk, ook dit jaar weer:  

DE BOOM VAN HOOP

En voor u daarbij de uitnodiging op een van de houten ballen van de boom, een mooie kerstwens te schrijven. Wensen voor iedereen, die een hart onder de riem kan gebruiken of samen met ons het kerstgevoel wil mee beleven. Voor mensen voor wie Kerst 2022, er een is vol uitdagingen. 
Door deze mooie Kerstwensen zichtbaar te maken,  wordt Kerstmis niet alleen een feest van, maar ook een feest voor u èn mensen die voorbij gaan.

Zo vieren we Kerst ..maar met elkaar en geven mooie gedachten door. Als uzelf ook inspiratie heeft.. Graag! Uw wens is zo welkom! Zo vieren we kerst. SAMEN!