Utrechtstreeks

Met een rechtstreekse bus naar Utrecht CS? Wilt u ook dat de rechtstreekse busverbinding weer terugkomt? Kom dan nu in actie!

Een rechtstreekse verbinding tussen de gemeente en Utrecht CS is een veelgehoorde wens in de gemeente. Van scholieren en studenten tot winkeliers, bedrijven en hun werknemers. Ontzettend veel verschillende groepen hebben baat bij een rechtstreekse busverbinding tussen Uithoorn/De Ronde Venen en Utrecht CS.

De provincie Utrecht, die verantwoordelijk is voor het openbaar vervoer in de provincie, werkt nu aan een nieuwe aanbesteding voor het openbaar vervoer. Vanaf december 2016 komt er een volledig nieuwe dienstregeling met nieuwe lijnen, andere frequenties en (wellicht) een andere busmaatschappij voor de regio Utrecht. Busmaatschappijen hebben tot en met mei de gelegenheid om hun plannen in te dienen bij de provincie Utrecht.

Dit is daarom hét moment om opnieuw de behoefte aan een directe verbinding kenbaar te maken: een rechtstreekse buslijn naar en van Utrecht, zonder overstap in Breukelen!

Laat nu van u horen en vul de enquête via deze link in of kopieer in uw browser: https://nl.surveymonkey.com/r/utrechtstreeks

Motiveer de mensen om u heen om de enquête ook in te vullen! De gemeente De Ronde Venen verzamelt alle reacties om aan te bieden aan de busmaatschappijen en de provincie.