In De Hoef werd alles even stil… toen toch plotseling op 11 april 2022 een heel bijzonder mooi mens overleed, Huub van Bemmelen. Wij maken een uitzondering over hem dit bericht te schrijven. Dat zegt eigenlijk al genoeg over deze man. Hij was niet alleen bekend in De Hoef, ook daar buiten.
Je kunt bij de HSV69 en De Opregte Amateur al lezen, hoeveel Huub gedaan heeft in zijn leven voor z’n medemens. Hij deed dat overigens met plezier, zei hij mij laatst nog. Hij vond het erg moeilijk de bezigheden die hij nog had af te zeggen.

Huub deed zoveel dat het lastig is om alles in één keer te kunnen noemen! Bovenstaande foto’s zijn genomen als verkeersregelaar voor De Hoef Sportief. Hij is ook nog lang marktmeester op de kerstmarkt van De Hoef geweest. De laatste jaren begeleidde Huub tijdens de kerstmarkt een aantal jongeren.

Laten we dankbaar zijn met de tijd die wij met hem mochten doorbrengen, de wijsheid die hij overbracht, sparren met hem over alles, luisteren met hem naar goede live muziek, samen een pintje drinken en nog veel meer… We gaan hem zeker missen. Nu al, als de klokken van de kerk worden geluid. Verder wensen wij een iedereen, maar vooral Ben en de familie, heel veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Het Dorpscomité

Huub werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau in 2021