Zondag 22 november was de dag dat Klaas-Jan Huntelaar met zijn team van de Foundation de prijs uitreikte aan het bestuur van HSV ’69. De winnaar van de projectronde #KJHF2014-1 moest lange tijd wachten op een bezoek van Klaas-Jan Huntelaar in eigen persoon, want de officiële opening van het kunstgrasveld door de voorzitter Kees Bakker vond al eerder plaats eind 2014. De club won 18.750 euro voor de aankleding van een nieuw kunstgrasveld. Dirk-Jan Huntelaar, voorzitter van de vakjury verwoordde het nogmaals: HSV ‘69 behaalde maar liefst 20 stemmen per lid. Dit was goed voor een score van 5 punten, tel daarbij de score van 3 punten van de vakjury, die ze kregen voor hun activiteiten in het kader van respect, dat maakte de totaalscore 8 punten op een schaal van 10.

Door met dit project mee te doen bij de Klaas-Jan Huntelaar Foundation, hebben de leden van HSV ’69 alles op alles gezet om de ronde te winnen. Niet alleen het bedrag was een belangrijke drijfveer, ook de contacten met de Foundation hebben de club een boost aan doorzettingsvermogen gegeven. De Foundation heeft Klaas-Jan Huntelaar speciaal opgericht om kleine clubs te ondersteunen. Zelf is hij ook begonnen bij een kleine club en zijn familie kent de charmes en gezelligheid, maar ook de beperkingen hiervan.

HSV ’69 is zo’n club. Voetbal, handbal, kaarten voor de ouderen, cursussen; de club heeft een brede functie in het dorp. De leden, vrijwilligers en sponsoren zijn dan ook extra gemotiveerd om de sfeer van de club te behouden. Zondag 22 november was een hele mooie dag, 86 leden in de leeftijd tot 13 jaar deden mee met de Hunter Games, een clinic, georganiseerd door het team van Klaas-Jan Huntelaar, een spelprogramma met voetbal tips, teamsport regels en in het teken van de blauwe kaart. Hierbij werd het nieuwe trainingsveld volop gebruikt. Bijkomstig voordeel van het veld is dat hier ook de wedstrijden voor de E en F competitie en voor de veteranen 7×7 (heren en dames) op gespeeld kunnen worden.

De kinderen konden als team en individueel mooie prijzen winnen, beschikbaar gesteld en uitgereikt door Klaas-Jan Huntelaar zelf. Na de prijsuitreiking liep de middag vloeiend over in het avondprogramma. Een gezellig samenzijn, muziek en een heerlijk buffet, een geslaagde dag.

HSV ’69 wil graag de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en haar vrijwilligers bedanken die deze dag tot een festijn hebben gemaakt.  Dank ook aan iFlowerGift.com voor het organiseeren von de mooie bloemen voor Klaas-Jan Huntelaar en het winnende Dames voetbal team.