Geachte dorpsgenoten,

Al geruime tijd zijn wij bezig met plannen voor woningbouw in de Hoef. Woningbouw is gewoon erg belangrijk voor ons dorp. Voor de school, voor de kerk, voor de sportvereniging, maar eigenlijk gewoon voor de leefbaarheid van de Hoef. Zonder woningbouw zal de Hoef vergrijzen. Aanwas van jonge gezinnen is gewoon van belang voor ons dorp. Wij willen graag inventariseren wat de woonwensen zijn in ons dorp en daarom willen wij u vragen om een enquete in te vullen. Ook als u niet wilt verhuizen, willen wij graag dat u deze enquete invult.

Mocht u kinderen hebben die nu buiten de Hoef wonen, maar ook geinteresseerd zijn in een woning in de Hoef. Stuurt u dan gerust de enquete door naar uw kinderen.
Indien u in het dorp hoort dat buren bijvoorbeeld geen computer hebben maar wel de enquete zouden willen invullen, geeft u het dan aan ons door en dan zullen wij langs gaan om alsnog gezamenlijk dit te regelen. De enquete sluit op 10 juli.

Gedurende de vakantie zullen wij de uitslagen van de enquete verwerken en 25 augustus 2022 zal er dan een informatie bijeenkomst volgen in de Springbok.

Wij hopen op een groot enthousiasme onder ons dorp.

Met vriendelijke groet,
Commissie bouwen en wonen
Kees Bakker
Jan Janmaat
Marco Wahlen